• log in
  • create an account

Rekrutacja na studia stacjonarne drugiego stopnia na podstawie średniej ocen

switch registrations cancel selection

The offer displayed on this page is limited to the selected registration. If you want to see the rest of the offer, select a different registration.

Innowacyjność produktu - stacjonarne, 2 stopień

Details
Code ZJ-IP-S2
Organizational unit Institute of Quality and Product Management Sciences
Field of studies Innowacyjność produktu
Form of studies Full-time study
Level of education Second level
Educational profile academic
Language(s) of instruction Polish
Duration four semesters
Recruitment committee address studiainfo@uek.krakow.pl
Office opening hours 9.00-14.00
WWW address https://uek.krakow.pl
Required document
  • Wykształcenie wyższe
  Ask a question
There is currently no active phase.

Past phases in this registration:
  • Phase 1 (17.05.2021 00:00 – 21.05.2021 23:59)

Kierunek:
Innowacyjność produktu
Specjalność:

1.Rozwój i komercjalizacja produktu

Szczegółowy opis kierunku, specjalności, jak również profil oraz sylwetka absolwenta zamieszczone są pod adresem: https://studiuj.uek.krakow.pl/listings/kierunek-innowacyjnosc-produktu-stacjonarne-ii-stopien/


Zasady kwalifikacji
Rekrutacja na podstawie średniej ocen dotyczy wyłącznie absolwentów studiów pierwszego stopnia Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, ubiegających się o przyjęcie na ten sam kierunek, który ukończyli w roku akademickim 2020/21.

Na kierunek Innowacyjność produktu mogą się rekrutować wyłącznie absolwenci kierunków: Towaroznawstwo oraz Zarządzanie i inżynieria produkcji.

Podczas rejestracji należy podać średnią ocen uzyskaną w ciągu 6-ciu pierwszych semestrów studiów siedmiosemestralnych obliczoną przez dziekanat  UEK. Średnia ocen nie może być niższa niż 4,0.
Rejestracja kandydatów trwa od 17 do 21 maja 2021 r.