Code | ZJ-IP-S2 |
---|---|
Organizational unit | Institute of Quality and Product Management Sciences |
Field of studies | Innowacyjność produktu |
Form of studies | Full-time study |
Level of education | Second level |
Educational profile | academic |
Language(s) of instruction | Polish |
Duration | four semesters |
Recruitment committee address | studiainfo@uek.krakow.pl |
Office opening hours | 9.00-14.00 |
WWW address | https://uek.krakow.pl |
Required document | |
Ask a question |
Kierunek:
Innowacyjność produktu
Specjalność:
1.Rozwój i komercjalizacja produktu
Szczegółowy opis kierunku, specjalności, jak również profil oraz sylwetka absolwenta zamieszczone są pod adresem: https://studiuj.uek.krakow.pl/listings/kierunek-innowacyjnosc-produktu-stacjonarne-ii-stopien/
Zasady kwalifikacji
Rekrutacja na podstawie średniej ocen dotyczy wyłącznie absolwentów studiów pierwszego stopnia Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, ubiegających się o przyjęcie na ten sam kierunek, który ukończyli w roku akademickim 2020/21.
Na kierunek Innowacyjność produktu mogą się rekrutować wyłącznie absolwenci kierunków: Towaroznawstwo oraz Zarządzanie i inżynieria produkcji.
Podczas rejestracji należy podać średnią ocen uzyskaną w ciągu 6-ciu pierwszych semestrów studiów siedmiosemestralnych obliczoną przez dziekanat UEK. Średnia ocen nie może być niższa niż 4,0.
Rejestracja kandydatów trwa od 17 do 21 maja 2021 r.